Contact

Designer gezocht!

Wil jij gave ontwerpen maken voor organisaties in de gezondheidszorg en het publieke domein? Heb je een sterke focus op online design, maar schrik je niet van offline middelen en illustraties? Ben je creatief én heb je enkele jaren ervaring?

 

Zorgbroeders zoekt jou: een visual (web)designer!

 

Wij bieden je een parttime plek bij een leuk bureau in Maarssen (het aantal uren is bespreekbaar). Je kunt ons (Esther, Arjan, Jitske, Martijn en Mariska) zien als regisseurs van marketing in de zorg en publieke sector. Wij versterken onze klanten in het voeren van de regie om hun marketingdoelstellingen te bereiken. Het ene moment werken we een merkstrategie uit, het andere moment richten we ons op goede content. Of we bedenken succesvolle (website)concepten. En natuurlijk vergeten we ook de interne organisatie niet. Creatieve, inspirerende werksessies, samen met de klant en vaak ook de klant van de klant zijn echt des Zorgbroeders. Daarbij kleuren wij vaak netjes… BUITEN de lijntjes. Verschillende ziekenhuizen, ouderenzorgorganisaties, revalidatie-instellingen, etc. hebben al voor ons en voor onze werkwijze gekozen. Nu jij nog! 😉

 

Ons leuke kantoor vind je in het hart van het idyllische dorpje Maarssen. Voor ons huist een warme bakker en achter ons stroomt de Vecht. En binnen? Daar stroomt de koffie, de (kruiden)thee en de creativiteit in één open ruimte met een tuinhuisje om je even rustig te kunnen terugtrekken. Ons kantoor is centraal gelegen. Een perfecte uitvalsbasis om bij klanten, of met klanten bij ons op kantoor aan een project te werken.

 

We zijn wel kritisch en hebben daarom eisen:

 • Je bent in staat om abstracte pijlers van marketingstrategieën en concepten te vertalen in een treffend ontwerp.
 • Je bent een creatief en hebt het analytisch vermogen om complexe behoeftes van onze klanten maar vooral hun eindklanten (patiënten, verwanten, verwijzers, werkzoekenden, etc.) te doorgronden en te vertalen naar werkende digitale oplossingen.
 • Je schept helderheid, bent een snelle denker en schetst sneller dan het licht mockups en flowcharts.
 • Je weet de uiteindelijke keuzes uit te werken in slimme en gebruiksvriendelijke user interfaces, waarbij je rekening houdt met de eisen in front-end realisatie.
 • Je bent senior genoeg om achter de keuzes te staan die je maakt en deze aan ons als collega’s en aan onze klanten te presenteren.
 • Je bent communicatieve en proactieve samenwerker die wil bouwen aan de ontwikkeling van ons bureau.

Anders gezegd: het is jouw taak om de strategieën en het conceptidee in een gaaf ontwerp tot leven te brengen. Jij maakt zichtbaar wat onze klanten succesvol maakt.

 

We vinden het logisch dat je het volgende hebt:

 • een portfolio van recent werk;
 • goede beheersing van je tools (o.a. Sketch, Adobe Creative Suite);
 • kennis van front-end. Ervaring met HTML & CSS is zeker een pré;
 • de natuurlijke gewoonte om trends in de gaten te houden, je team hiervan op de hoogte te brengen en deze te verwerken in je ontwerpen;
 • minimaal een afgeronde HBO-opleiding, zoals CMD;
 • minimaal drie jaar werkervaring aan bureauzijde.

Ben jij deze visual (web)designer? Dan ligt er een contract met een marktconform salaris voor je klaar. Stuur wel even je CV en je portfolio naar arjan@zorgbroeders.nl. Dan maken we een afspraak om je te leren kennen.

Acquisitie naar aanleiding van deze vacature wordt niet op prijs gesteld.

Reacties

Er zijn nog geen reacties geplaatst.