Contact

Vacature: Ervaren adviseur marketingcommunicatie (senior)

Morgen al iets te doen? Bij Zorgbroeders is er namelijk plaats voor nóg een ervaren marketing- en communicatieadviseur. Zorgbroeders, en het label Publiek Werk, is hét bureau voor marketingcommunicatie in de zorg en (semi) publieke sector. In deze uitdagende markt pakken we projecten op waar we energie van krijgen en zaken in beweging kunnen zetten. Van merkstrategie tot verfrissend websiteconcept of arbeidsmarktcommunicatie anders-dan-anders. Zin om jouw ervaring, talent en bruisende karakter daarop los te laten?

Jij bent ‘onze’ collega als je:
Zo’n 10 tot 15 jaar met plezier rondloopt in het vak. Het liefst ben je al bekend met de zorg en publieke sector, of kies je er bewust voor deze vanaf nu te ontdekken. Je werkt vanuit een visie en hebt schouders om ergens onder te zetten. Jouw reactie op een klantvraag? Eerst een goede wedervraag. Want je denkt mee en doet dat nét buiten de lijntjes. Je werkt soepel binnen ons team en aarzelt niet om de lead te pakken. Maar je vindt het ook niet vervelend om ‘buiten te spelen’. Reizen naar klanten past dan ook goed in jouw agenda. Je brengt een levendig netwerk mee en weet daar makkelijk in te bewegen.

Jouw nieuwe plek wordt:
Een no-nonsens bureau in hartje Maarssen. Met uitstekende koffie en zonder systeemplafonnetje. Je wordt omringd door 6 collega’s (Esther, Martijn, Jitske, Richelle, EstherB en Amy) met elk hun eigen USP’s. Zo kunnen we voor ieder project de juiste talenten combineren. Ons kantoor ligt lekker centraal. Een perfecte uitvalsbasis om bij klanten, of met klanten bij ons op kantoor aan een project te werken.

Verschillende ziekenhuizen, ouderenzorgorganisaties, revalidatie-instellingen, gemeentes, onderwijsinstellingen etc. hebben al voor ons en voor onze werkwijze gekozen. Nu jij nog! 😉

Daar krijg je voor:
Een contract met ons logo erop. Voor 24-32 uur. We gaan uit van een salaris tussen € 3.400 – € 5.000, op basis van een 40-urige werkweek. Wanneer je naar onze klanten moet reizen, hebben we hier natuurlijk een vergoeding voor. Ook hebben we regelingen voor vergoeding van telefoonkosten, lunchkosten, etc.

Voel je je helemaal thuis in deze vacature? Stuur dan je motivatie, LinkedIn-profiel en je portfolio van projecten naar esther@zorgbroeders.nl. Voelen wij ook een klik, dan maken we meteen een afspraak om je te leren kennen.

O ja, …

Voor wie iemand kent die prima bij ons zou passen: delen mag. Graag zelfs. Maar acquisitie n.a.v. deze vacature is dan weer niet onze bedoeling.

Reacties

Er zijn nog geen reacties geplaatst.