Contact

Wij zoeken jou! Een webtekstschrijver / marketingcommunicatie medewerker

Wil jij pakkende teksten schrijven voor organisaties in de gezondheidszorg en het publieke domein en draai jij je hand niet om voor een uitgebreide SEO analyse?  Heb je toevallig ook nog enkele jaren ervaring?

 

Zorgbroeders zoekt niet zomaar iemand…

 

Wij zoeken jou! Een webtekstschrijver / marketingcommunicatie medewerker

 

Wij bieden je voor 24-40 uur per week plek bij een leuk bureau in Maarssen. Je kunt ons (Esther, Arjan, Martijn, Jitske en Mariska) zien als regisseurs van marketing in de zorg en de publieke sector. Het ene moment werken we een merkstrategie uit, het andere moment richten we ons op goede content. Of we bedenken succesvolle (website)concepten. Verschillende ziekenhuizen, ouderenzorgorganisaties, revalidatie-instellingen, gemeentes etc. hebben al voor ons en voor onze werkwijze gekozen. Nu jij nog! 😉

 

Ons leuke kantoor vind je in het hart van het idyllische dorpje Maarssen. Voor ons huist een warme bakker en achter ons stroomt de Vecht. En binnen? Daar stroomt de koffie, de (kruiden)thee en de creativiteit in één open ruimte met een tuinhuisje om je even rustig te kunnen terugtrekken. Ons kantoor is centraal gelegen. Een perfecte uitvalsbasis om bij klanten, of met klanten bij ons op kantoor aan een project te werken.

 

We zijn wel kritisch en hebben daarom ook enkele eisen:

  • Je vindt het leuk om te werken de zorg en/of de publieke sector.
  • De focus van je werkzaamheden ligt op het schrijven van (web)teksten. Je bent in staat om de soms abstracte marketingstrategieën en concepten te vertalen naar pakkende teksten. Jij maakt leesbaar wat onze klanten succesvol maakt.
  • Die pakkende teksten schrijf je op basis van een SEO-analyse. Jij bent een kei in het doen van SEO-analyses: van het optimaliseren van zoekopdrachten tot het schrijven van verleidelijke meta descriptions die leiden tot conversie.
  • Je bent een communicatieve en proactieve samenwerker die wil bouwen aan de ontwikkeling van ons bureau. Andere werkzaamheden zoals het uitwerken van persona’s, samenvatten van resultaten van werksessies etc. pak jij ook met veel enthousiasme op.

We vinden het logisch dat je het volgende hebt:

  • een bewezen vlotte pen: een portfolio van recent werk;
  • kennis en ervaring met Google Analytics en zoekwoordanalyse tools;
  • minimaal een afgeronde Hbo-opleiding bij voorkeur de richting marketing/communicatie;
  • minimaal twee jaar werkervaring.

Ben jij deze niet zomaar webtekstschrijver / marketingcommunicatie medewerker die wij zoeken?

 

Dan ligt er een contract voor je klaar. We gaan uit van een salaris tussen € 2.400 – € 2.700, op basis van een 40-urige werkweek. Wanneer je naar onze klanten moet reizen, hebben we hier natuurlijk een vergoeding voor. Ook hebben we regelingen voor vergoeding van telefoonkosten, lunchkosten, etc.

 

Wil je dit contract? Stuur dan je motivatie, LinkedIn-profiel en je portfolio naar esther@zorgbroeders.nl. Als het ons aanspreekt, maken we een afspraak om je te leren kennen.

Reacties

Er zijn nog geen reacties geplaatst.