Contact

Wij zoeken jou! Een medewerker online marketing en communicatie-medewerker

DNA-profiel: copywriters-bloed in de aderen en een meedenkhoofd

Ha adviseur in de dop, wij zoeken jou! Heb jij zin om ons te ondersteunen in marketingcommunicatieprojecten voor zorgorganisaties en gemeente-instellingen? Maar schrijf je ook graag pakkende webteksten? Hoort online en social bij jouw wereld? Bingo.

Zorgbroeders heeft namelijk een stoeltje vrij!

Graag zien wij daar een medewerker online marketing en communicatie op

Wat krijg je nog meer naast die fijne stoel? Een contract voor 24-40 uur per week. Bij een leuk (écht waar) bureau in Maarssen. Je kunt ons zien als de regisseurs van marketing in de zorg en publieke sector. We sturen en adviseren. Van merkstrategie tot kneitergoede content en (website)concepten die echt werken. Verschillende ziekenhuizen, ouderenzorgorganisaties, revalidatie-instellingen, gemeentes etc. hebben al voor ons en voor onze werkwijze gekozen. Nu jij nog! 😉

Ons kantoor vind je in het hart van het idyllische dorpje Maarssen. Buiten klingelt het carillon en achter ons stroomt de Vecht. Binnen stroomt de koffie, thee en creativiteit in één open ruimte.

We zijn wel kritisch. Daarom hebben we ook enkele eisen:

Je vindt het leuk om te werken in de zorg en/of de publieke sector.

De focus van je werkzaamheden ligt bij het ondersteunen van onze projecten. Van het gesmeerd laten verlopen van de productie van middelen, tot onze vaste rots zijn tijdens sessies. En, omdat bij de loodgieter thuis de kraan altijd lekt, ga je onze eigen marketing ook weer strak in de verf zetten.

Daarnaast help je ons bij grote contentprojecten. Van het schrijven van websiteteksten en SEO-pagina’s tot verleidelijke meta-tags. De soms abstracte marketingstrategieën en concepten vertaal je naar begrijpelijke woorden. Ook zet je social mediacampagnes neer die stáán.

Je houdt van helder en duidelijk. Je hebt lef en pakt kansen als je ze ziet. Je houdt van werken in duo’s.

We vinden het logisch dat je het volgende hebt:

  • minimaal 2 jaar werkervaring, in een soortgelijke functie;
  • een bewezen vlotte pen: met voorbeelden van recent werk;
  • ervaring met social media campagnes, Google Analytics en zoekwoordanalyse tools
  • minimaal een afgeronde hbo-opleiding.

Ben jij dit ten voeten uit?

Dan ligt er een contract voor je klaar. We gaan uit van een salaris tussen € 2.600 – € 3.900, op basis van een 40-urige werkweek. Daarnaast hebben we ook regelingen voor vergoeding van telefoonkosten, lunchkosten, etc.

Zin in? Stuur dan je motivatie, LinkedIn-profiel en wat voorbeelden van door jou geschreven teksten naar Esther van Boxtel via esther@zorgbroeders.nl. Als je ons nieuwsgierig maakt, plannen we snel een afspraak om je te leren kennen.

Acquisitie wordt (echt) niet op prijs gesteld.

Reacties

Er zijn nog geen reacties geplaatst.