Contact

Contentcreatie

Het startpunt is in onze ogen een goed Content Design Document. Hierin vertalen we de doelen en het concept van de website naar uitgangspunten voor de content. Bijvoorbeeld schrijfstijl, taalniveau en uitstraling van foto’s en video’s. Uiteraard altijd met de SEO-analyse in ons achterhoofd, want die doen we ook!

Handige tekstformats

Voor de belangrijkste paginatypen maken we op basis van het Content Design Document handige tekstformats waarin de tekstschrijvers kunnen schrijven. In deze formats staat welke tekstblokken geschreven moeten worden, hoe deze blokken opgebouwd moeten worden en hoeveel woorden de tekstschrijver mag gebruiken. Het SEO-advies vertalen we in de tekstformats naar standaard koppen en ook aan de metabeschrijving is gedacht. Om de formats tot leven te brengen, schrijven we voor ieder format een voorbeeldtekst. Op deze manier bewaken we de consistentie van je teksten. Wil je dat we het je nóg makkelijker maken? Dan kunnen wij zelfs de teksten voor je schrijven.

Daarom Zorgbroeders

Een nieuwe website realiseren is een pittige klus. Zoals je ziet, nemen wij veel werk voor je uit handen. Wij hebben veel ervaring met het creëren en schrijven van content voor onder andere ziekenhuizen en ouderenzorginstellingen. Wist je dat wij een groot deel van de teksten voor de nieuwe websites van het St. Anna Ziekenhuis en van Heliomare hebben geschreven? Zij zijn tevreden en wij zijn daar trots op. Laat weten als jij wilt dat we jou ontzorgen in zo’n megatraject.

  • Concept terugzien in content

  • Content Design Document als basis

  • Tekstformats voor de eenheid

  • Schrijven om jou te ontzorgen

Buzz

Bekijk alle