Contact

Infographics

Het liefst gaan we met jou in gesprek. Waarom wil je een infographic, wat wil je bereiken en bij wie? In een interactieve sessie met betrokkenen uit jouw zorgorganisatie gaan we vervolgens de diepte in. Wat is de kern van het verhaal, welke onderdelen zijn belangrijk voor de doelgroep? Welke stijl spreekt hen aan en welke middelen gebruiken zij? En moet de infographic interactief zijn? Wat ons betreft betrekken we hierbij ook je doelgroep. Met alle informatie op zak, gaan we met het concept van de infographic aan de slag. Samen met jou scherpen we het concept aan. Als het mogelijk is, testen we de infographic ook nu weer bij de doelgroep. Als je ‘m eenmaal hebt, ben je er nog niet. Wat ga je er mee doen, hoe ga je ‘m verspreiden? Ook hierin denken wij graag met je mee.

We zijn heel tevreden, ook over het proces met jullie. We hebben absoluut de meerwaarde ervaren van begeleiding door Zorgbroeders! Ik laat ook aan collega’s weten die via een ‘handige buurjongen’ een infographic willen laten maken, dat ze dat beter op een professionelere manier kunnen aanpakken. Mariëtte Hoogsteder, coördinator Academische Werkplaats Jeugd en Gezondheid VUmc.

Daarom Zorgbroeders

Zorgbroeders heeft jarenlang ervaring in de wereld van de gezondheidszorg. Kenmerkend voor Zorgbroeders zijn de interactieve sessies waarin we samen met jou de strategie, het doel en de vertaling naar de infographic bepalen. Wij kruipen in de huid van je organisatie en in die van je doelgroep. Voor de visuele uitwerking gebruiken we ons netwerk. Afhankelijk van de uitwerking en de middelen bekijken we welke designer we het beste aan kunnen haken. Zo krijg jij een infographic die past bij de doelen die jij wilt bereiken en bij de voorkeuren van je doelgroep. Bovendien helpen we je om je infographic efficiënt in te zetten om zo dicht mogelijk bij je doelgroep te komen.

  • Grafisch weergegeven verhaal

  • Interactief waar mogelijk

  • Testen bij je doelgroep

  • Visueel uitgewerkt door designer

Buzz

Bekijk alle