Contact

SEO en SEA

Zoekmachineoptimalisatie zit ‘m enerzijds in de content zelf. Wij doen voor jou een uitgebreide zoekwoordenanalyse die jij kunt verwerken in je content. Omdat we de terminologie in de zorg goed kennen, kunnen we je niet alleen adviseren, maar ook de teksten voor je schrijven. Wij zorgen dan voor een goede balans tussen lekker leesbare teksten met daarin de fijne kneepjes van SEO verwerkt. Zonder dat het opvalt.

Bovendien helpen we je met je technische zoekmachineoptimalisatie. We kijken naar de sitestructuur en zorgen dat deze zichtbaar is in Google. Linkbuilding is ook essentieel. We maken een inventarisatie van websites met een hoge autoriteit waarop je gelinkt zou willen worden en kijken wat jij andersom voor deze stakeholders kunt betekenen. Met advertenties in Google (SEA) kun je heel gericht mensen uit jouw regio naar je website loodsen. Bij Zorgbroeders betekent dit meer dan de inkoop van advertenties. We zorgen voor een aantrekkelijke en SEO-proof landigspagina met verdomd goeie teksten en eigen URL waar we de adwords aan koppelen.

Daarom Zorgbroeders

Bij SEO en SEA redeneren wij altijd vanuit de totale user journey. Die start bij een optimaal zoekresultaat. Gevolgd door een verleidelijke metadiscription en relevante teksten. Alleen deze combi leidt immers tot conversie op je pagina. De regels van Google veranderen continu. Wij zijn goed op de hoogte van de basis en verdiepen ons in de wijzigingen zodat wij jou altijd kunnen adviseren. Wil je liever een incompany training? Ook dat kunnen we verzorgen!

  • Content optimalisatie

  • Technische optimalisatie

  • Adverteren met SEA

  • Conversie creëren met user journey

Buzz

Bekijk alle